шаблоны joomla

Вештачки акрилатни заби

Понеделник, 21 Февруари 2011 Администратор
Печати PDF

porcelanski zabi

Двослојни вештачки акрилатни заби, кои имаат голема отпорност на абразија и стабилност на бојата. Направени се во топло/ладна пресинг технологија, прекриени со глеген слој

LAST_UPDATED2

Соработници

Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници