шаблоны joomla

Широк избор на опрема за изработка на заби

МАК МЕДИКАе официјален дистрибутер на 3M ESPE за Македонија Повеќе...

Столици за вашата ординација

МАК МЕДИКАе официјален дистрибутер на 3M ESPE за Македонија Повеќе...

Автоклави

МАК МЕДИКАе официјален дистрибутер на 3M ESPE за Македонија Повеќе...

Вештачки акрилатни заби

Двослојни вештачки акрилатни заби, кои имаат голема отпорност на абразија и стабилност на бојата. Направени се во топло/ладна пресинг технологи

3M ESPE лок. анестетици

Едноставно е да се направи добар избор:

  • Ubistesin 4% - за рутински интервенции
  • Ubistesin forte 4% – за комплицирани интервенции за кои е потребно продолжено дејство на анестетикот
  • Mepivastesin 3% - за интервенции кај пациенти со зголемен ризик
 

Прегледни ракавици

Латекс, винил, нитрил, зелени со ментол, талкирани, без талк,хируршки.

Добредојдовте

МАК МЕДИКА е основана во 2006 год. Се бавиме со продажба на стоматолошки и медицински апарати, инструментариум и материјали.

Соработници

Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници
Наши соработници